ASOCIATIA SCLEROZA MULTIPLA BUCURESTI

Organizație nonprofit, înființată în 2008, care reunește prin libera adeziune, persoane fără deosebire de pregătirea profesională,
naționalitate, vârstă,convingere politică sau religioasă, dar care sunt afectați de scleroza multiplă (SM) din București și zonele limitrofe acestuia.

3,5% DESCARCĂ FORMULAR ANAF 230

20% DIN IMPOZIT PE VENIT

În conformitate cu prevederile legislației românești privind sponsorizarea, stipulate în Legea nr.32/1994 precum și cu prevederile Legii 571/2003 cu modificările la zi (Codul Fiscal în vigoare), încheie următorul contract de sponsorizare.

(Ref cod fiscal: Plătitorii de impozit pe veniturile microîntreprinderilor scad din impozitul datorat la finalul unui trimestru cheltuielile cu sponsorizarea către entitățile nonprofit și unitățile de cult, care sunt furnizori de servicii sociale acreditați cu cel puțin un serviciu social licențiat, potrivit legii:*

● 20% din impozitul pe veniturile microîntreprinderii datorat în trimestrul în care au fost înregistrate cheltuielile respective. Sumele care au fost plătite efectiv și nu pot fi deduse conform condiției de mai sus pot fi raportate pe următoarele 28 de trimestre fiscale consecutive.

* De la 01.04.2019, microîntreprinderile pot efectua sponsorizări către entitățile nonprofit care vor figura ca înscrise în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale, fără a mai fi necesară condiția de a fi prestator de servicii sociale.)

Date: Asociația de Scleroză Multiplă București
Adresa: Episcopul Vulcan nr.97, Etaj 1, Apartament 4, Sector 1, București,
Cod postal: 013482
Cod de identificare fiscal: 23593454
Cont bancar (IBAN): RO66BTRLRONCRT0P52880901

SPONSORI

Asociația de Scleroză Multiplă București, de la înființare și până în prezent, a realizat diverse evenimente (Seminarii, Întâlniri, etc.), beneficiind și de ajutor, în diferite moduri.
ASMB dorește să mulțumească tuturor celor care au sponsorizat, în timp, o bună parte dintre aceste proiecte, făcute în beneficiul bolnavilor de Scleroză Multiplă.


PARTENERI

logo-asmb-facebook

ASOCIATIA DE SCLEROZA MULTIPLA BUCURESTI

logo-asmb

Telefon: +40726 742 175

Copyright © 2023 ASMB
All Rights Reserved

ASOCIATIA DE SCLEROZA MULTIPLA BUCURESTI

▶  in prezent ASMB numără peste 50 de membri
▶  contribuie la cresterea calitatii vietii
▶  dobandirea calitatii de membru
▶  noutati - evenimente
▶  Centre Programul National

web design by mediacodeserv