ASOCIATIA DE SCLEROZA MULTIPLA BUCURESTI

Organizație nonprofit, înființată în 2008, care reunește prin libera adeziune, persoane fără deosebire de pregătirea profesională,
naționalitate, vârstă,convingere politică sau religioasă, dar care sunt afectați de scleroza multiplă(SM)din București și zonele limitrofe acestuia.

Seminar SM – parte din viața mea III

În această perioadă grea, prin care trecem cu toții (Pandemie), am reușit prin respectarea prevederilor legale Covid – 19 să oferim membrilor asociației noastre un program kinetoterapeutic și nu numai.
Asociația de Scleroză Multiplă București a organizat, în perioada 10-13 septembrie 2020, Seminarul “SM – parte din viața mea” într-o locație de vis, respective la Pensiunea Dracula Daneș – Sighișoara.
Participanții au fost termoscanați la urcarea în autocar (doar cei care au avut temperatura mai mică de 37,3 grade au putut urca), au purtat măști și au păstrat distanțarea. În același timp, măștile au fost obligatorii și au fost respecte regulile de distanțare socială pe întreaga perioadă.

11 septembrie 2020
După o perioada îndelungată de stagnare, pacienții care participă la un program de recuperare arată îmbunătățiri ale echilibrului mai mari decât alți pacienți cu scleroză multiplă care nu participă la un astfel de program. Angajamentul, curajul, generozitatea și grija plină de pasiune pentru semenii vostrii a mers dincolo de datorie! Noi suntem copleșiți de aprecierea și respectul pentru munca și efortul depus. Mulțumim Dragomir Ana Maria (kinetoterapeut desăvârșit), atât de delicată și totuși atât de riguroasă cât și asistentului medical Țolea Florina Cristina. Eforturile voastre eroice în perioada de pandemie, nu au trecut neremarcate, vă mulțumim și va dorim mult succes în activitatea de zi cu zi Sperăm ca în viitorul apropiat sa faceți parte din familia noastră și sa participați la toate activitățile desfășurate !

12 septembrie 2020
Astăzi am înlocuit sala de terapie cu terapia în aer liber. Membrii Asociației de Scleroză Multiplă au participat cu drag la relaxarea, socializarea dar și la activitatea de dezvoltare a motricității speciale. Terapeutul a conceput un program de exerciții, personalizat, pentru fiecare pacient. Totodată, pacienții trebuie să continue rutina de exercițiu și acasă, în fiecare zi, pentru a obține rezultate de durată!

13 septembrie 2020
Încheiem această zi cu Recuperare și Agrement prin Călarie, zi în care clipele (pentru unii dintre noi) au stat în loc. Mulți ne-am depășit limitele și asta datorită terapeutei Ana Maria Dragomir, care nu a vrut să audă în tot acest timp ,,Nu pot”, ci ,,Încercăm”, apoi plină de satisfacție spunea: Împreună am reușit….trebuie însă să ne dorim din toată inima. Ședințele de echitație au fost un plus pentru a ne autodepăși, un plus de bucurie și nu în ultimul rând un motiv de speranță către un alt succes!

logo-asmb-facebook

ASOCIATIA DE SCLEROZA MULTIPLA BUCURESTI

logo-asmb

Telefon: +40726 742 175

Copyright © 2021 ASMB
All Rights Reserved

ASOCIATIA DE SCLEROZA MULTIPLA BUCURESTI

▶  in prezent ASMB numără peste 50 de membri
▶  contribuie la cresterea calitatii vietii
▶  dobandirea calitatii de membru
▶  noutati - evenimente
▶  Centre Programul National

web design by mediacodeserv