ASOCIATIA DE SCLEROZA MULTIPLA BUCURESTI

Organizație nonprofit, înființată în 2008, care reunește prin libera adeziune, persoane fără deosebire de pregătirea profesională,
naționalitate, vârstă,convingere politică sau religioasă, dar care sunt afectați de scleroza multiplă(SM)din București și zonele limitrofe acestuia.

Seminar SM – parte din viața mea V

Asociația de Scleroză Multiplă București a organizat, în perioada 7-10 octombrie 2021, în condiții de deplină siguranță, un seminar de instruire privind problemele actuale, de interes, în patologia bolnavului cu SM dar și de socializare în contextul izolării impuse de această boală, cât și de pandemie.
Cea de a V-a editie a seminarului “SM – parte din viața mea” s-a desfășurat într-o locație minunata, la Pensiunea Apfelhaus, pe Valea de Argint din Cisnădioara, la doar 12 km de Sibiu.

Participanții (20 dintre membrii vaccinați ai asociației noastre) au fost entuziasmati datorită temelor abordate la workshop-uri; acestea au fost alese să lămurească și să răspundă temerilor lor. Activitățile au fost programate variat, alternând workshop-urile de neurologie și psihologie cu programele de kinetoterapie de grup sau individuale, cu sedințe individuale de terapie craniosacrală sau sesiuni de terapie ocupațională pe echipe.

Le mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat; acest seminar nu ar fi putut avea loc fără prezența, dăruirea, efortul și susținerea lor:

  • D-na dr. Gabriela Mihăilescu, neurolog Spitalul Colentina, lector UMF;
  • D-na Monalisa Corduneanu, psihoterapeut;
  • D-na Iulia Tătaru, kinetoterapeut;
  • D-na Daniela Dumitrescu, trainer, membru ASMB.
    Nu în ultimul rând, dorim să mulțumim celor care ne întind o mână de ajutor, de fiecare data, în desfășurarea activitățălor noastre, în cele mai bune condiții: sponsorilor – Teva, Novartis, Roche, Merk, Sanofi!

Lăsăm imaginile să vorbească pentru noi:

logo-asmb-facebook

ASOCIATIA DE SCLEROZA MULTIPLA BUCURESTI

logo-asmb

Telefon: +40726 742 175

Copyright © 2023 ASMB
All Rights Reserved

ASOCIATIA DE SCLEROZA MULTIPLA BUCURESTI

▶  in prezent ASMB numără peste 50 de membri
▶  contribuie la cresterea calitatii vietii
▶  dobandirea calitatii de membru
▶  noutati - evenimente
▶  Centre Programul National

web design by mediacodeserv