ASOCIATIA DE SCLEROZA MULTIPLA BUCURESTI

Organizație nonprofit, înființată în 2008, care reunește prin libera adeziune, persoane fără deosebire de pregătirea profesională,
naționalitate, vârstă,convingere politică sau religioasă, dar care sunt afectați de scleroza multiplă(SM)din București și zonele limitrofe acestuia.

Seminar SM – parte din viața mea V

În perioada 13-16 octombrie 2022, la Hotel Mărgăritar din Bușteni, s-a desfășurat un seminar care a avut ca scop îmbunătățirea și menținerea resurselor și abilităților, creșterea cunoștințele despre boală și înțelegerea mai bine a bolii, de a da posibilitatea pacientului de a face față situației de persoană cu SM.
Printre invitații prezenți la eveniment au fost:
– dr. Gabriela Mihăilescu, medic primar neurolog;
– dr. Andrei Manu-Marin, medic primar urolog;
– dna. Andrada Cimpoacă, kinoterapeut.
Pentru prima dată la un seminar organizat de ASMB, a participat și dl. Dr. Andrei Manu-Marin, medic primar urolog. Prezentarea “Vezica neurogenă” a adus informații foarte utile și multe întrebări, urmate de răspunsuri.
Ca de fiecare dată, întalnirea cu specialistul a fost cea mai asteptată de participanti. d-na dr. Gabriela Mihăilescu a răspuns la întrebările legate de: de ce? Când? Cum? Și cu ce să schimbăm tratamentul, astfel încât să amelioreze evoluția și prognosticul SM și care să conducă la reducerea dizabilității și la creșterea calității vieții pacienților.
În ciuda unui program încărcat, participanții nu au simțit oboseala, organizatorii au programat activitațile alternând programe de kinetoterapie de grup sau individuale, în aer liber sau în sală, sub atenta îndrumare a dnei Andrada Cimpoacă, kinetoterapeut.

  logo-asmb-facebook

  ASOCIATIA DE SCLEROZA MULTIPLA BUCURESTI

  logo-asmb

  Telefon: +40726 742 175

  Copyright © 2023 ASMB
  All Rights Reserved

  ASOCIATIA DE SCLEROZA MULTIPLA BUCURESTI

  ▶  in prezent ASMB numără peste 50 de membri
  ▶  contribuie la cresterea calitatii vietii
  ▶  dobandirea calitatii de membru
  ▶  noutati - evenimente
  ▶  Centre Programul National

  web design by mediacodeserv